Kim Kardashian laihtuu kaulasta: ”Tämä on ongelma”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias Kim Kardashian on on yrittänyt Saint-poikansa syntymän jälkeen karistaa viimeisimpiäkin raskausajan kiloja pois. Nainen on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja iloitseekin aina saamistaan tuloksista sosiaalisessa mediassa.

Kim Kardashian julkaisee laihtumisprojektinsa kulusta aina välitietoja Instagram-tilillään ja Snapchat-kanavallaan. Viimeisimmässä kuvassaan naisen puntarissa on luku 125,4, joka vastaa noin 57 kilogrammaa. Kardashian ilmoittaa, että hänellä on kuitenkin vielä hieman yli kaksi kiloa pudotettavaa.

Laihtumisen myötä Kardashian on huomannut, että myös hänen kaulansa on kiinteytynyt. Naisen ongelmaksi onkin nyt muodostunut se, että hänen ostamansa upeat kuristajakaulakorut alkavat jäämään liian löysiksi kaulan pienentyessä laihtumisprosessin myötä.