MTV-teiniäiti riisui yläosansa rantavedessä – eikä ollut vahinko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa silikonirintojen koot lähtivät viitisen vuotta sitten rajuun kasvuun, kunnes valtavista rinnoista tuli lopulta epätrendikkäät. Monet julkkiskaunottaret ovat sittemmin poistaneet silikonit kokonaan tai vaihtaneet ne pienempiin, mutta moni B-luokan julkkisnaisista kasvattaa yhä poveaan.

Eräs heistä on vuonna 2015 avioitunut MTV-viihdekanavan 16 and Pregnant -realitysarjasta tunnetuksi tullut 21-vuotias Lindsey Nicholson, tyttönimeltään Lindsey Harrison, joka paisutti rintojaan keinotekoisesti kokoon 32F. Operoinnista vastasi Michael ”Dr Miami” Salzhauer.

Parhaillaan povipommi lomailee Jamaican Montego Bayssä, jossa hän riisui paparazzin nähtyään itse bikiniensä yläosan. Lindsey kuitenkin peitti intiimeimmät osuudet käsillään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat