Pariskunta kokosi Ikean lipaston LSD-päissään – älä ota tästä mallia!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Ikean huonekalut on suunniteltu melko helposti kokoon laitettaviksi, saattaa kokoamisohjeiden tulkitseminen olla toisinaan kuin hieroglyfien lukemista. Tuoreella videolla selvitetään, tekevätkö psykedeeliset huumeet ruotsalaisen huonekalujätin tuotteiden kokoamisesta vaikeampaa vai helpompaa.

Youtube-kanava Hikea Productionsin videolla Giancarlo ja Nicole -niminen pariskunta ottaa LSD:tä ennen kuin he kokoavat Ikean lipaston. Arvatenkaan huonekalun kokoaminen vaikutuksen alaisena ei suju aivan samanlaisella temmolla kuin selvin päin.

Pariskunta purskahtelee nauruun lipaston kokoamisen aikana, ja välillä Giancarlo joutuu ottamaan taukoa työstä tuijotellakseen ikkunasta ulos. Lähes neljän tunnin työn jälkeen lipasto on viimein valmis, ja kaksikko pääsee nauttimaan ulkoilmasta läheisessä leikkipuistossa huonekalun kokoamisen sijaan.

– En enää ikinä rakenna huonekaluja happopäissäni, Nicole toteaa.