120-metrin liuku vaijerilla Tammerkosken yli – tältä se näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään ensi lauantaina jo perinteeksi muodostunut Team City Challenge -kaupunkiseikkailu, jossa yli tuhat kilpailijaa sadoissa joukkueissa muuttaa koko kaupungin yhdeksi suureksi pelikentäksi. Eräs tämän vuoden uusista rasteista on vaijeriliuku Tammerkosken yli.

Yhteistyössä Varala Flow Parkin kanssa toteutettu 120-metrinen vaijeriliuku suoritetaan asianmukaisissa valjaissa ja hyvässä valvonnassa. Stara kävi tänään testaamassa millainen kokemus on ja julkaisee sen nyt tavallisena videona sekä myös 360-panoraamavideona.

Ilmoittautuminen Team City Challenge -kilpailuun päättyy tänään, ja mukaan mahtuu vielä noin 50 osallistujaa ennen kuin tapahtuma on loppuumyyty. Nopeimmat mahtuvat siis vielä mukaan. Ilmoittautua voi tapahtuman verkkosivuilla www.teamcitychallenge.com.

Stara kuvasi tänään vaijeriliukumisen myös 360-kameralla. Pääset kokemaan laskun itse omin silmin Facebookissa tästä linkistä. 360-videot toimivat älypuhelimissa vain Facebookin tuoreimmalla versiolla. Alla vielä muutamia tunnelmakuvia aikaisempien vuosien tapahtumista.

Team City Challenge 2016, Kuva: Stara
Team City Challenge 2016, Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Stara
Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara