Äiti näki pojan piirustuksen itsestään – ryhtyi heti laihduttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Totuus kuullaan yleensä aina lapsen suusta joko pyytämällä tai pyytämättä. Tällä kerralla eräs perheenäiti koki viimeisen herätyksen oman ulkonäkönsä suhteen kun hän näki millaisena hänen poikansa naisen näkee.

37-vuotias perheenäiti Meryem Davies oli liittynyt heti laihdutusryhmään mukaan nähtyään millaisen kuvan hänen poikansa oli heidän perheestään piirtänyt. Sisaruksista neljävuotias Thomas-poika oli piirtänyt solakoita, isästä hieman paksumman ja äidistä epämääräisemmän pyöreän kasan.

Nainen oli kauhistunut niin paljon kuvan nähtyään, että hän oli ottanut itseään niskasta kiinni ja alkanut laihduttamaan. Davies laihdutti Mirror-lehden mukaan yhteensä 63,5 kiloa ja on nyt onnellisempi kuin koskaan. Iloinen perheenäiti saakin nyt kiittää itseään siitä, että on onnistunut kasvattamaan lapsestaan niin rehellisen pojan.