Emilyn iltapuku varasti huomion – ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla.

Nyt Emily on osallistunut YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moonin kunniaksi järjestettyyn tilaisuuteen Beverly Hillsissä. Kaunotar saapui juhliin upeaan punaiseen iltapukuun sonnustautuneena.

Emily Ratajkowski poseerasi äskettäin Harper’s Bazaar -lehdessä alastomana majesteettisen valkoisen ratsun selässä. Kuvissa tähti kanavoi 1000-luvulla elänyttä aatelisnaista Lady Godivaa, joka legendan mukaan ratsasti alasti englantilaisen kaupungin halki protestiksi asukkaiden raskaalle verotukselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash