Farrah Abraham meikkasi pikkutyttönsä kouluun – rehtori otti asian vakavasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Nyt tytär on aloittanut koulun ja Farrah on joutunut lapsineen rehtorin puhutteluun.

Splash
Splash

Farrah Abraham on paljastanut Allegeldy-ohjelman podcastissa, että Sophian koulun rehtori kutsui heidät luokseen keskustelemaan kosmetiikasta. Rehtorin mielestä lapsen meikkaaminen ei ole sopivaa ala-asteikäisenä. Farrah puolustautui sanomalla, että mikäli koulun henkilökunta ei halua pikkutyttöjen meikkaavan, ei koulun työntekijöidenkään tule käyttää meikkiä.

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah puolustelee lastaan. Hänen mukaansa kaikki pikkutytöt innostuvat meikeistä jossain vaiheessa elämää. Nainen tokaisee, että aikuisilla tulisi olla suurempiakin huolenaiheita kuin jälkikasvun ehostaminen.