Kylie Jenner juhli syntymäpäiviä rantalomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhlii syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Daily Mail -lehden mukaan Tyga-poikaystävänsä kanssa. Pariskunnan kotiuduttua lomakohteeseen he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista.

Kauniissa rantakohteessa lomailu tietää myös upeita rannalla otettuja kuvia. Kylie on päivän aikana julkaissut itsestään jo useamman häikäisevän kauniin kuvan, jossa syntymäpäiväsankari poseeraa tomaatinpunaisissa bikineissään.

Kylie on ystävineen rannalla melkoinen näky, kun kaunottaret eivät häpeile poseerata kameralle seksikkäästi valkoisella rantahiekalla meren tuntumassa. Kylie kirjoitti kuviensa yhteydessä, että hän viettää elämänsä parasta aikaa ja nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

blessed ✨

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

time of my life ⭐️

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

19 & 20

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

thanks for all the birthday wishes. Best Birthday Yet ⭐️

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi