Mies yritti pelipalloa kiinni – saikin ruoat kasvoilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaista pesäpalloa katsomassa ollut fani koki muutaman sekunnin aikana laajan tunteiden skaalaan kun hän näki yleisöön lentävän pallon tulevan suoraan häntä kohti. Pallon kiinni ottaminen ei kuitenkaan sujunut aivan niin kuin mies oli varmasti mielessään ajatellut.

Mies nautti olostaan peliä katsellessa. Hänellä oli kädessään maittava ruoka, jota hän söi samalla kun huomasi hänen eteensä avautuvan tilaisuuden. Miestä kohti oli lentämässä kentältä yleisöön päin suunnattu pesäpallo, jonka mies halusi tietenkin ottaa kiinni.

Mies unohtaa käsissään olevan ruoka-annoksen sillä sekunnilla kun pallo lentää häntä kohti. Kun hän yrittää kurkotella kohti palloa, hän läimäisee ruokalautasen toisella kädellään vahingossa suoraan omille kasvoilleen. Muiden katsojien onneksi koko hupaisa tilanne tallentui tietenkin peliä taltioiviin kameroihin.