Kardashian rikkoi somehiljaisuuden – julkaisi pikkusiskonsa poseerauskuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian on ollut pitkään masentunut ja piilottelikin vuosia kotonaan poissa julkisuuden valokeilasta. Uusi rakkaus ja hänen tulevan lapsensa äiti Blac Chyna sai miehen kuitenkin uudelleen tulemaan ulos kuorestaan.

Suhteen nopeasta etenemisestä huolimatta rakkaus ei näytä olevan pelkkää ruusuilla tanssimista. Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla oli riita, jonka seurauksena mies poisti kaikki hänen valokuvansa Instagram-tililtään mukaan lukien myös pariskunnan yhteiset kuvat ja esimerkiksi iloiset vauvauutisista kertovat kuvat.

Mies myös lopetti Blac Chynan seuraamisen kaikilla sosiaalisen median kanavillaan. Nyt Kardashian on lopettanut hiljaisuuden ja julkaissut ensimmäisen kuvan Instagramiin.

Mies julkaisi ylpeänä isoveljenä kuvan Vogue-lehden kannesta, jossa pikkusisko Kendall poseeraa. Mies on alkanut myös seuraamaan kihlattuaan uudelleen, mistä voisikin päätellä, että asiat alkavat olemaan jälleen hieman paremmalla tolalla.

I'm so proud of you baby Sis‼️‼️‼️‼️‼️‼️ September issue VOGUE!! ????? LOVE YOU KENNY

Kuva, jonka ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) julkaisi