Kylie Jenner nautiskeli täysin rinnoin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri 19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhlii syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Daily Mail -lehden mukaan Tyga-poikaystävänsä kanssa. Pariskunnan kotiuduttua lomakohteeseen he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista.

Nyt Kylie nähdään keikistelemässä rannalla valkoisissa bikineissä, kun sää ei suosinut lomalaisia, vaan taivas pysyi pilvessä. Se ei kuitenkaan siskoksia ja heidän seuruettaan näyttänyt juuri häiritsevän.

Kendall ja Kylie Jenner ovat ystävineen rannalla melkoinen näky, sillä kaunottaret eivät häpeile poseerata kameralle seksikkäästi valkoisella rantahiekalla. Kylie kirjoitti aiemmin itse julkaisemiensa kuvien yhteydessä, että hän viettää elämänsä parasta aikaa, ja että nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash