8-vuotias suomalaispoika peruuttaa rekalla – harva aikuinen pystyy samaan!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista valtaosa osaa ajaa autoa, mutta siitä huolimatta esimerkiksi tavallisen peräkärryn kanssa ajaminen on monille pelottava haaste. Monilla meneekin sormi suuhun viimeistään, kun autolla pitää peruuttaa peräkärry perässä. Kahdeksanvuotias suomalainen Onni-poika on kuitenkin toista maata.

Kuljetusliike Kontkasen Facebookissa julkaisemalla videolla nähdään, miten poika hyppää perävaunullisen rekan ohjaksiin. Poika ei selvästikään ole ensimmäistä kertaa ratissa, sillä hänen nähdään peruuttavan yhdistelmä tyylikkäästi oikeaan paikkaan toisen samanlaisen yhdistelmän viereen.

Onnin urakka lienee ollut aikuisiin verrattuna monin verroin hankalampi pienen kokonsa vuoksi. Valtaosa suomalaisista jättäisi tällaisen ajoneuvon peruuttelun suosiosta ammattilaisten käsiin.