Caitlyn Jenner suunnitteli sukupuolensa korjausta jo 80-luvulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner vaihtoi sukupuoltaan vuosi sitten. Hän suunnitteli naiseksi muuntautumista ensimmäisen kerran jo vuonna 1985 ollessaan naimisissa Linda Thompsonin kanssa. Siihen aikaan Bruce Jennerinä tunnettu mies kertoi haaveistaan vaimolleen ja he kävivät hakemassa apua terapiasta.

Brandon ja Brody Jennerin äiti Linda Thompson julkaisi kirjan A Little Thing Called Life, jossa hän paljastaa ex-miehensä Bruce Jennerin salaisuuksia ennen Kris Jennerin tapaamista. Nykyisin Caitlyn Jennerinä tunnettu nainen suunnitteli sukupuolensa korjausleikkausta jo 80-luvulla. Hän punnitsi eri vaihtoehtoja unelmansa toteuttamisesksi.

– Työstimme tuntemuksiamme terapiassa. Bruce kertoi, että hän suunnitteli matkustavansa mahdollisesti Tanskaan vaihtamaan sukupuolta, ja hän tulisi takaisin naisena. Hän ajatteli, että voisi astua poikien elämään naispuolisena sukulaisena, Linda kertoo ja myöntää tunteneensa suurta myötätuntoa Brucea kohtaan.

Kerroimme taannoin, että Jenner oli aloittanut hormonihoidot jo ennen 90-lukua. Hoidot loppuivat Kris Jennerin tapaamisen jälkeen. Hän kuitenkin kertoi Krisille tilanteestaan ja he sopivat tyttöilemisen säännöistä. Jenner sai toteuttaa mielihalujaan vain omilla matkoillaan ja pukeutua naiseksi ollessaan yksin poissa kotoa.