Leffatähdet riidoissa – rajua tylytystä somessa: ”Raukkamaisia nössöjä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson on avautunut sosiaalisessa mediassa Fast and Furious 8 -elokuvan vastanäyttelijästään. Vihaisessa Instagram-viestissään hän kritisoi nimettömänä pysyttelevää miesnäyttelijää kovin sanankääntein.

– Naispuoliset vastanäyttelijäni ovat upeita ja rakastan heitä. Miespuoliset vastanäyttelijäni ovatkin toista maata. Osa käyttäytyy kuin suoraselkäiset miehet ja todelliset ammattilaiset, mutta toiset taas eivät, Johnson avautuu Facebookissa.

– He ovat liian raukkamaisia tehdäkseen asialle mitään. He ovat nössöjä, kirjoitus jatkuu.

Näyttelijän mukaan hänen verensä kiehui tulevan Fast and Furious 8 -elokuvan kuvauksissa, joten hänen ei tarvinnut edes näytellä olevansa vihainen. Mies kuitenkin toteaa tämän sopivan hänen roolihahmonsa persoonaan.

Dwayne Johnson ei maininnut viestissään kenenkään nimiä, mutta TMZ-sivuston mukaan raivon kohteena oli Vin Diesel. Miesten välien kerrotaan olleen erittäin tulehtuneet elokuvasarjan viimeisimmän osan kuvauksissa.