Hiuksiin maalataan nyt kuvioita sapluunoilla – 80-luvun trendi teki paluun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla ihmiset pystyvät pääsemään kiinni uusiin ja mielenkiintoisiin trendeihin, joita muodin ja kauneuden saralla milloinkin liikkuu. Alunperin 1980-luvun loppupuolella esitellyt kirkkaat hiusvärit ovat viime aikoina tehneet paluun, ja nyt hiuksiin palaavat niillä tehdyt kuviot.

Hiustaiteilija Janine Ker muuttaa hetkessä tavanomaiselta näyttävät hiustyylit värikkäiksi taideteoksiksi maalaamalla niihin upeita kuvia. Nainen käyttää apunaan hänen tekemiään sapluunoita, joiden läpi Ker suihkuttaa pesussa lähtevillä kirkkailla spray-hiusväreillä ja luo upeita maalauksia asiakkaiden hiuksiin.

Janine Ker julkaisee omalla Instagram-tilillään kuvia kauniista luomuksistaan, joissa hiuksiin tehdyt taideteokset todella tukevat henkilöiden omaa persoonallista tyyliä. Kuvissa on muun muassa graafisia kuvioita, kukkia ja maisemia. 30 vuotta sitten trendikkäitä olivat aivan samanlaiset kuviot, joten trendit kiertävät tuttuun tapaan kehää jälleen kerran.