Meikkausvideosta tuli nettihitti: ”En tiedä mitä teen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on nykyään pullollaan upeiden kaunottarien tekemiä videoita, joissa he opastavat seuraajiaan tekemään kauniita meikkejä. Vaikka ohjeita ja meikkaamisen eri vaiheita seuraisi kuinka tarkasti tahansa, ei meikistä kuitenkaan aina tule aivan sellainen kuin videolla.

Careless Morgan julkaisi morgaaanhanbery-nimisellä Twitter-kanavallaan hulvattoman videon, jossa hän näyttää miten hän tekee oman meikkinsä. Koominen meikkausvideo kestää vain hieman yli kaksi minuuttia, mutta nokkelan editoimisen avulla videolla ehtii kuitenkin näkymään meikkaus alusta loppuun saakka.

Naisen suorat kommentit ovat hauskaa kuunneltavaa. Hän kertoo katsojille suoraan, että ei oikeasti tiedä mitä hän on tekemässä, mutta tekee niin koska kauneusbloggaajatkin tekevät. Hänen siveltimensä eivät ole kalliita merkkisiveltimiä toisin kuin muilla bloggaajilla, mistä hän keksii myös kertoa yhden jos toisenkin hauskan vitsin.