Nainen joutui riitoihin kampaajan kanssa – lopputulos kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Madame Kush -Instagram-nimellä paremmin tunnettu nuori nainen Sara Beygi aiheuttaa muissa naisissa kateutta. Syy toisten kateuteen on se, että nainen on onnistunut kasvattamaan itselleen valtavan pitkät hiukset, jotka ulottuvat naisen reisille saakka.

Beygi kertoi Vogue-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän joutui viisi vuotta sitten riitoihin hänen luottokampaajansa kanssa. Sen seurauksena hän päätti, että hän ei vain enää leikkaa hiuksiaan. Nainen halusi katsoa mitä hiuksille vuosien mittaan tapahtuu, minkä seurauksena ne vain kasvoivat ja kasvoivat.

Sara Beygin äidin mielestä hiukset ovat liian pitkät, minkä vuoksi äiti onkin yrittänyt taivutella naista leikkaamaan hiuksiaan lyhyemmiksi. Beygin on kuitenkin päättänyt antaa niiden vain olla. Beygi kertoo pitävänsä hiuksiinsa pukeutumisesta kuvissa niin, että hän ei laita paitaa ollenkaan ylleen vaan antaa hiustensa olla rintojensa suojana.

Pitkiä hiuksia ei ole aivan niin helppoa hoitaa kuin lyhyitä. Naisen mukaan hiusten peseminen vie häneltä aikaa aina 30 minuuttia, minkä lisäksi kuivumiseen vierähtää aikaa aina viidestä kahdeksaan tuntiin. Hän ei pysty pitämään hiuksiaan kiinni ylhäällä pitkiä aikoja, koska painava ponihäntä aiheuttaa hänelle päänsärkyä.

@ravensymone @adriennebailon @kielywilliams @sabrina.bryan

Kuva, jonka Madame Kush (@madamekush) julkaisi

Pix 4 @damagedmagazine by @damnitmercedes @thebreakvintage @whitneymatija @damn_hann r #live now #freemybabydaddy

Kuva, jonka Madame Kush (@madamekush) julkaisi

Teaching these white boys how to play ball like a hood bitch

Kuva, jonka Madame Kush (@madamekush) julkaisi

Wearing my hair as a shirt has become my #uniform

Kuva, jonka Madame Kush (@madamekush) julkaisi