11-vuotias tyttö vetää hiljaiseksi – huikea lahjakkuus rullaluistimilla

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäjällä Moskovassa asuva Sofia Bogdanova rakastaa rullaluistelemista. Nuori 11-vuotias Bogdanova tekeekin rullaluistimilla sellaisia temppuja, joita moni ei varmasti voisi pitää edes mahdollisina ennen kuin näkee taitavan tytön suorittamassa niitä.

Sofia Bogdanova uhmaa painovoiman lakeja kiitäessään rullaluistimillaan kyykyssä yhdellä jalalla esteitä kierrellen. Tyttö osaa myös uskomattoman hienoja piruetteja ja käännöksiä samalla kun hän tasapainottelee rullaluistimilla pelkkien kärkipyörien päällä.

Sofia Bogdanova on luistellut jo seitsemän vuotta, koska hän aloitti rakkaan harrastuksensa ollessaan vasta neljävuotias. Tyttö treenaa rullaluistimilla viisi kertaa viikossa ja harjoittelee kilpailuja varten. Tyttö kisaa säännöllisesti rullaluistelun freestyle-osiossa, josta on voittanut itselleen jo useita kultamitaleja.