Suomalaisen perheenisän nerokas rangaistus pojalleen: ”Kuukauden 105-kuuri!”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten pitäminen kurissa ja nuhteessa on vanhemmille usein haastavaa, varsinkin nykyisenä tietotekniikan ja mobiililaitteiden aikakautena. Nyt perheenisä Jari Kuopio on kuitenkin esitellyt Facebook-videollaan nerokasta ideaa, jolla perheen jälkikasvu saadaan pysymään oikealla tiellä.

– Meillä on kotona sellainen ongelma, kun Severi-poitsu on mennyt kutosluokalle ja sillä oli keväällä todistuksessa käytöksestä kutonen. Aika paska. Mä ajattelin sellaisen porkkanan laittaa, että mä ostin uuden puhelimen. Aina kun se tekee jotain hyvin, niin se saa käyttöönsä uuden puhelimen, isä kertoo videolla.

Kyseessä ei ollut kuitenkaan aivan mikä tahansa puhelin, vaan laite, josta puuttuvat kaikki älypuhelinten edistyneet ominaisuudet.

– Yksnollavitonen Nokia! Ei pääse nettiin. Millään. Mihinkään. Ei GPS:ää ei yhtään mitään. Eli aina kun se perseilee koulussa, niin kuukauden yksnollavitoskuuri, isä naureskeli.