Teslalta tulossa uusi malli – 550 kilometriä yhdellä latauksella

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautojen edelläkävijä Tesla on tuomassa markkinoille uuden version Tesla Model S -mallistaan. Tuore eurooppalainen tyyppihyväksyntä paljasti, että yhtiön seuraava akkuversio on kooltaan peräti 100 kWh. Nykyisin suurin malli on 90 kWh, jolla ajaa kesäisin Suomessa noin

Uudella versiolla ajaa hieman aikaisempaa pidemmälle yhdellä latauksella. Tesla Model S 100 -mallilla ajaa Suomen olosuhteissa kesällä noin 550 kilometriä ja talvella noin 400 kilometriä yhdellä täydellä latauksella. Akun kestoon vaikuttavat sään lisäksi myös esimerkiksi ilmastoinnin ja lämmittimien käyttäminen.

Uudesta mallista on tulossa versiot 100D, P100D ja P100D lisättynä Ludicrous-ominaisuudella. Tiedon uudesta mallista löysi hollantilainen bloggari, joka tarkasteli tyyppihyväksyjän asiakirjoja. Verkossa on liikkunut myös huhuja tulevasta 120 kWh -akustosta.