Courtney Stodden festareilla minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai äsken keskenmenon yhdessä 34 vuotta vanhemman aviomiehensä Doug Hutchinsonin kanssa. Povipommi toipuu menetyksestä ilman hiuksia, sillä hän ajeli yllättäen hiuksensa toipuakseen ikävästä tapauksesta.

Nyt Courtney on kuvattu saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaan The Abbey -ravintolaan yhdessä miesystävänsä kanssa. Yllään Stoddenilla oli erittäin antava punainen cocktail-mekko, joka ei juuri paljasta pintaa peitellyt.

Teinivaimo ajoi päänsä kaljuksi viime viikonloppuna. Courtney ei kuitenkaan uskaltanut katsoa kuvaansa peilistä muodonmuutoksen jälkeen. Näyttelijämies tukee menetyksen kokenutta vaimoaan täydestä sydämestä ja pitää naistaan kauniina myös ilman hiuksia. Courtney Stodden sai keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash