Jim Carreyn kaksoisolento löytyi Venäjältä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuija ja tosinuija -elokuvan roolisuoritus on yksi koomikkonäyttelijä Jim Carreyn ikimuistoisimmista näyttelijäntöistä. Nyt Redditissä on julkaistu kuva, jossa näyttää olevan suosikkinäyttelijän venäläinen kaksoisolento. Mies on kuin Jim Carreyn esittämä Lloyd Christmas.

Vuonna 1994 ensi-iltansa saanut komediaelokuva Nuija ja tosinuija kertoo kahden typeryksen kommelluksista. Jim Carreyn esittämä hahmo on sympaattisen typerä limusiinikuski. Redditorin julkaisema venäläismiehen kuva voisi olla elokuvan kohtauksesta napattu.

Jim Carrey nousi viime syksynä otsikoihin surullisten uutisten merkeissä. Miehen pitkäaikainen tyttöystävä Cathriona White oli löydetty kuolleena itsemurhaviestin kera. Carrey ja White olivat on-off -suhteessa vuodesta 2012, eikä nainen koskaan toipunut parin väliaikaisesta erosta.

Russian Jim Caяяey