Sara Siepin uutuussarjassa deittaillaan silmät sidottuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosella syyskuussa alkava Kiss Bang Love Suomi -uutuussarja on Ensitreffit alttarilla -ohjelman tekijöiden uusin ohjelmaformaatti. Tanskalaiseen alkuperäisformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään kumppania silmät sidottuna. Ohjelman juontaa Sara Sieppi.

Torstai-iltaisin 29. syyskuuta alkaen nähtävässä sarjassa hylätään sinkkujen mahdottomiksi kasvaneet ”Tällainen unelmieni kumppanin pitää olla” -listat. Kiss Bang Love Suomi on kuin rakkauskokeilu, sillä sarjassa hypätään kiusallisten treffien yli suoraan suutelutilanteeseen silmät sidottuina. Näköaistia lukuunottamatta kaikki muut aistit ovat edelleen käytössä.

– Tutkimuksen mukaan keskivertosinkku suutelee kahtatoista henkilöä ja harrastaa vähintään kaksi yhden illan juttua ennen kuin löytää sen oikean. Kiss Bang Love -sarjassa annetaan nyt feromonien puhua eli päästään alkukantaisten aistien kanssa tekemisiin, kertoo sarjan casting director ja käsikirjoittaja Sanna Kiiski.

Kiss Bang Love on ollut maailmalla menestys. Sarjaa on tuotettu Tanskan lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Belgiassa ja Alankomaissa. Ohjelman Suomen versioon haetaan parhaillaan osallistujia. Heidän tulee olla 20-45-vuotiaita, sosiaalisia, heittäytyviä, positiivisia ja uusille kokemuksille avoimia sinkkuja. Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen casting@banijay.fi.