Lovex-yhtye täyttää 10 vuotta – juhlalevy tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lovex julkaisi debyyttilevynsä Divine Insanity vuonna 2006. Kymmenen vuotta myöhemmin, loppuvuonna 2016 tamperelaisyhtyeeltä julkaistaan koko uran kattava ja kuusi uutta kappaletta sisältävä juhla-albumi Dust Into Diamonds – 10th Anniversary Album.

Orkesteri tekee myös kolme kuumaa keikkaa. Kesän Tammerfestin erikoisesiintyminen saa jatkoa syyskuun lopussa ja lokakuun alussa, kun Lovex rockaa Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä. Esiintymisten alla 28. syyskuuta julkaistaan uusi single Fight Back!.

Lovexin keikkakaravaani tavoittaa Lahden Möysänbaarin torstaina 29. syyskuuta, siirtyy perjantaina Tampereen Jack the Roosteriin ja päätyy lauantaiksi 1. lokakuuta Helsingin On the Rocksiin.

Muun muassa hiteistä Guardian Angel, Don Juan, Take a Shot, Slave for the Glory ja USA tunnettu Lovex on saavuttanut noin 100.000 kappaleen albumimyynnin maailmanlaajuisesti. Suomen lisäksi Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Japanissa uraa luonut orkesteri on toiminut pari viime vuotta harkitun rauhallisesti, mutta teki paluun kesän 2016 alussa julkaistulla Dust into Diamonds -biisillään.