Nestemäinen huulipuna – nainen testasi mihin se todellisuudessa riittää

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusbloggaaja Milana Coco on monien muiden tavoin saanut kuulla paljon kommentteja ja valituksia, jotka koskevat Kylie Jennerin lanseeraamia kosmetiikkatuotteita. Yksi valituksen aihe on ollut se, että nestemäiset huulipunatuubit ovat olleet puoliksi tai lähes kokonaan tyhjiä jo avattaessa.

Milana Coco päätti tehdä videon, jossa hän kokeilee, että miten moneen käyttökertaan nestemäistä huulipunaa tuubista oikeasti riittää. Naisen tuubi oli täysinäinen, minkä vuoksi hän veikkasi ennen kokeilun aloittamista, että tavaraa riittää noin 50 kerrokseen. Nainen oli väärässä.

Coco alkoi maalaamaan huuliaan paksulla huulipunalla kerros kerrallaan. Huulten pinta paksuuntui silmissä ja lopulta huulipunakerrokset ovatkin vain yksi paksu mössö huulten päällä. Nainen luovutti kokeilun sadan kerroksen jälkeen, jolloin tuubiin jäi vielä tuotetta.