Yllätyspotkut! Thomas Gibson sai kenkää hittisarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisionäyttelijä Thomas Gibson on erotettu tunnetusta Criminal Minds – FBI-tutkijat -sarjasta. Potkut tulivat yllätyksenä sarjan faneille, sillä mies on esittänyt Aaron ”Hotch” Hotchner -nimistä ryhmänjohtajaa 11 vuoden ajan.

Thomas Gibsonin erottamisen syy oli väkivaltaisuus. Miesnäyttelijä oli potkinut yhtä sarjan käsikirjoittajaa jalkaan. Kaksikolle oli tullut luovia erimielisyyksiä suosikkisarjan käsikirjoituksesta.

TMZ:n mukaan Gibson pahoittelee tapahtunutta ja myöntää ylireagoineensa käsikirjoitukseen. Erottaminen saattaa olla vain väliaikainen.

Criminal Minds -televisiosarjaa on esitetty 11 tuotantokauden ajan ja yhteensä 255 jaksoa. Sarjan 12. tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa syyskuun 28. päivä. Ohjelmassa seurataan FBI:n rikollisten profilointiin erikoistuneesta ryhmästä nimeltään BAU.