Yllätyspotkut! Thomas Gibson sai kenkää hittisarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisionäyttelijä Thomas Gibson on erotettu tunnetusta Criminal Minds – FBI-tutkijat -sarjasta. Potkut tulivat yllätyksenä sarjan faneille, sillä mies on esittänyt Aaron ”Hotch” Hotchner -nimistä ryhmänjohtajaa 11 vuoden ajan.

Thomas Gibsonin erottamisen syy oli väkivaltaisuus. Miesnäyttelijä oli potkinut yhtä sarjan käsikirjoittajaa jalkaan. Kaksikolle oli tullut luovia erimielisyyksiä suosikkisarjan käsikirjoituksesta.

TMZ:n mukaan Gibson pahoittelee tapahtunutta ja myöntää ylireagoineensa käsikirjoitukseen. Erottaminen saattaa olla vain väliaikainen.

Criminal Minds -televisiosarjaa on esitetty 11 tuotantokauden ajan ja yhteensä 255 jaksoa. Sarjan 12. tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa syyskuun 28. päivä. Ohjelmassa seurataan FBI:n rikollisten profilointiin erikoistuneesta ryhmästä nimeltään BAU.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat