Kissa viihtyy WC:n roskakorissa – mikään ei saa pysymään poissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat ottaa kotona omiksi suosikkipaikoikseen sellaisia koloja, joihin omistajat eivät välttämättä haluaisi niiden menevän. Yksi tällaisista paikoista on vessanpöntön viereinen roskakori, joka on kuitenkin eräälle kissalle yksi hänen suosikkipaikoistaan.

Omistaja on kuvannut videolleen vessaan mennyttä Oliver-kissaansa, koska hän on tainnut tietää tasan tarkkaan millaisen tilanteen hän on saamassa videolle. Oliver hypähtää suoraan vessanpöntön vieressä sijaitsevaan roskakoriin siitä huolimatta, että nainen sanoo kissalle toistuvasti ei.

Kissa hyppää roskakoriin hauskasti pää edellä ja jää roskakorin kanteen heti jumiin. Omistajan tulee ottaa kissa pois kannen kera, irrottaa kansi ja laittaa se uudelleen paikoilleen. Kun kissa on saatu roskakorista irti, se hypähtää sinne kuitenkin heti uudelleen täysin samalla tavalla useista kielloista huolimatta.