Melkoinen näky huoltoasemalla – työntekijä nukkui tiskillä

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi kaverusta näki melko hauskan tapauksen pysähtyessään yöllä huoltoasemalle. Miehet olivat menossa autonsa tankkaamisen jälkeen kioskiin sisälle, kun he näkivät jo ikkunan läpi ulkona, että kioskin setä ei olekaan kovin valppaana.

Miehiä oli huvittanut tilanne niin paljon, että he olivat videoineet tapauksen. Videolla näkyy, miten mies on kuvannut huoltoaseman työntekijää ikkunan takaa. Työntekijä on ottanut hyvän makuuasennon juomatiskillä ja näyttää nukkuvan todella sikeästi.

Miehet miettivät oven ulkopuolella, että menisivätkö he sisälle herättämään miehen. Mies näyttää olevan yksin koko kioskista yöaikaan vastuussa, mutta se ei näytä häntä juuri häiritsevän. Mies lepää rauhassa limsahanojen vieressä lepuuttaen toista jalkaansa tuulettimen päällä kun miehet astelevat kioskin sisälle kuvaamaan häntä lähempää.