Nainen upposi autonsa kanssa tulvaan – sankari saapui viime hetkellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdyvaltojen Baton Rougessa kärsitään parhaillaan historiallisen rajuista tulvista, jotka ovat saartaneet suuria alueita. Samalla suuri joukko ihmisiä on joutunut hengenvaaraan vesimassojen takia. Viranomaiset ovat tähän mennessä pelastaneet tuhansia ihmisiä, joista 118 ilmateitse helikoptereilla.

Nyt verkossa nähdään miten vapaaehtoiset sankarit pelastivat keski-ikäisen naisen ja tämän koiran hengen, kun naisen auto joutui syvään tulvaveteen ja upposi. Rohkeat miehet tekivät kovasti töitä saadakseen auton kattoon reiän, jota kautta sisällä olleet nainen ja koira saatiin ulos.

Kun miehet saivat revittyä ”rättikattoon” reiän, tuli autoa kannatellut ilma luonnollisesti sitä kautta ulos ja auto upposi muutamassa sekunnissa. Mies onnistui kuitenkin tarttumaan naiseen ja vetämään tämän ulos autosta, kun auto oli jo kokonaan veden alla. Hetken kuluttua myös koira saatiin pinnalle.