Nyt on äijälaji! Tosimiesten taitouinti kelpaisi vaikka olympialaisiin

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuviokellunnaksikin kutsuttu taitouinti on parhaillaan kaunista katseltavaa. Yleensä lajin harrastajiksi mielletään sutjakat naisurheilijat, jotka liikkuvat vedessä synkronoidusti kuin ballerinat. Nyt joukko miehiä näyttää kuitenkin videolla, että myös he pystyvät uljaaseen suoritukseen.

Miesten shortseja valmistava Chubbies Shorts on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa esitellään miesten taitouintia. Eri kokoiset miehet pulahtavat järjestyksessä altaaseen ja alkavat tekemään talon takapihalla olevassa uima-altaassa omaa kuviokelluntanumeroaan.

Yleensä taitouintiryhmissä kaikki jäsenet laitetaan näyttämään aivan samalta. Videolla ihastuttavinta on kuitenkin juuri se, että miesryhmän jäsenet ovat hyvin erinäköisiä keskenään. Myös miesten tekemät liikkeet ovat huvittavaa katsottavaa kun he poimivat rytmissä esimerkiksi pizzalaatikosta pizzan siivuja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat