Perheenisän neuvoo muita isiä: ”Näin selviät krapulasta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jordan Watson -niminen perheenisä on oppinut lapsiltaan paljon tullessaan isäksi. Hän on alkanut jakamaan hauskoja neuvojaan muillekiin vanhemmille How To Dad -nimisellä sivustollaan, jonne mies on juuri julkaissut krapulaa käsittelevän videon.

Mies on huomannut, että juhlien jälkeiset aamut poikkeavat jonkin verran pienten lasten kanssa siitä millaisia ne olivat hänen sinkkuvuosinaan.

Videolla Watson demonstroi millaisia perheenisän krapula-aamut ovat ja miten niistä pystyy selviämään. Lapset tulevat herättämään huonovointisen miehen kesken unien hyppimällä hänen päällään ja leikkimällä sängyssä. Lopulta mies herää ja ottaa lapset kantoon.

Mies kantaa lapset pois huoneesta, sulkee oven ja käskee heitä etsimään äitinsä. Tämän jälkeen mies äänieristää oven kantamalla patjan oven eteen pystyasennossa. Sitten mies kömpii takaisin sänkyyn ja toivoo saavansa uudelleen unen päästä kiinni.