Säätiedotus lähti käsistä – säätyttö oli tikahtua nauruun suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutislähetykset ovat usein suoria lähetyksiä, minkä vuoksi monet hauskat mokat ja sattumukset käyvätkin todella monesti juuri uutistoimittajille. Tällä kerralla eräs säätiedottaja ei ollut pystyä kertomaan tulevaa säätä, koska häntä nauratti niin paljon.

Twitterissä on lähtenyt leviämään hauska video Louise-nimisestä säätiedottajasta, joka on ennustamassa uutislähetyksessä BBC-kanavalla säätä. Kun kamera ottaa Louisen kuviin, häntä alkaa naurattamaan. Ilmeisesti jotakin melko koomista on sattunut juuri ennen lähetyksen alkua.

Louise on herttainen näky yrittäessään koota itsensä ja kertoa tulevaa säätä vaikka häntä naurattaa. Nainen selostaa värisevällä äänellä säätä ja pidättelee nauruaan samalla kun kyynelet valuvat hänen poskiaan pitkin.