Zayn Malik kirjoittamassa kirjaa – bändi pelkää rajuja paljastuksia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias poptähti Zayn Malik sai soolouralleen räjähtävän alun sen vuoksi, että hän oli miljoonille faneille jo entuudestaan tunnettu laulaessaan One Direction -poikabändin riveissä. Malik on hyötynyt paljon poikabänditaustastaan, mutta aikoo rahastaa sillä jälleen kirjoittamalla aiheesta kirjan.

Zayn Malik ilmoitti Daily Mail -lehden mukaan, että hän aikoo julkaista kirjan, joka kertoo hänen ajastaan One Direction -bändissä. Malikin mukaan kirja tulee sisältämään kohupaljastuksia bändiajoilta ja yksityiskohtia hänen suhteistaan kauniiden naisten kanssa.

Zayn Malik on päättäväinen sen suhteen, että kirja tullaan julkaisemaan. Kirjan kohutaan sisältävän paljastuksia, jotka on salattu tiukasti poikabändin puhtoisen imagon ylläpitämisen vuoksi. Bändin luoneen Simon Cowellin uskotaan yrittävän estää kirjan julkaisemisen, mutta aika näyttää tulevatko Malikin hehkuttamat paljastukset oikeasti näkemään päivänvaloa.