Justin Bieber syytti fanejaan – sai odottamattoman puolustajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on alkanut tapailemaan Nicole Richien siskoa Sofiaa, jonka kanssa otettuja kuvia poptähti julkaisi viikonlopun aikana Instagram-tililleen. Mies sai kuitenkin omilta faneiltaan ja Selena Gomezin kannattajilta vihaisia kommentteja osakseen, minkä vuoksi hän uhkasi muuttaa tilinsä yksityiseksi.

Fanit alkoivat kommentoimaan kuvaa käärme-emojilla, mistä Bieber pahoitti heti mielensä. Hän uhkasi muuttaa tilinsä yksityiseksi elleivät vihaviestit lopu. Uhkauksen nähtyään itse Selena Gomez päätti liittyä keskusteluun ja alkaa puolustamaan faneja. Gomez kirjoitti entiselle poikaystävälleen, että hänen ei tulisi purkaa vihaansa faneihin, jotka ovat aina tukeneet häntä.

Bieber vastasi Gomezille BuzzFeed-sivuston mukaan alentavaan tyyliin, että ihmettelee sormella osoittelua sen jälkeen kun nainen itse käytti Bieberiä vain huomion saamiseen. Tähän Gomez iski nopeasti takaisin: ”Erikoista kuinka monesti pettänyt henkilö heristää sormeaan henkilölle, joka oli aina anteeksintava ja sinun tukenasi. Ei ihme, että fanisi ovat vihaisia”.