Kylie Jenner nautti kuin viimeistä päivää – kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhli viime viikon syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Tyga-poikaystävänsä kanssa. Lomakohteessa he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista.

Nyt loma on jo loppunut, mutta Kylie nähdään viimeisenä lomapäivänään keikistelemässä rannalla punaisissa bikineissä. Hän kuherteli avoimesti räppäripoikaystävänsä Tygan kanssa.

Kendall ja Kylie Jenner olivat ystävineen rannalla melkoinen näky, sillä kaunottaret eivät häpeileet poseerata kameralle seksikkäästi valkoisella rantahiekalla. Kylie kirjoitti aiemmin viettävänsä elämänsä parasta aikaa, ja että nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash