Unelmien nähtävyys Meksikossa: Vaaleanpunainen laguuni kuin saduista

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikossa sijaitseva Las Coloradas on matkailijoiden suosima kalastajakylä Jukatanin niemimaalla. Pieni kalastajakylä houkuttelee paikalle turisteja sen kauniiden rantojen, upeiden maisemien ja suurten suolatehtaiden vuoksi.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä alueella on sen satumaisen punaista vettä sisältävä laguuni. Las Coloradasissa turisti voi löytää paljon muitakin upeita autioita hiekkarantoja ja kauniita hiekkadyynejä, mutta vaaleanpunaista vettä sisältävä laguuni on kuitenkin täysin omanlaisensa nähtävyys.

Las Coloradasin laguunin vaaleanpunaisen veden väri johtuu Afar-matkailusivuston mukaan sen punaisista levähiukkasista, jotka värjäävät veden hattaraisen värisellä punaisella. Punaisen laguunin viereen ihmiset menevät viettämään päiväänsä piknik-korin ja kuvausvalmiin kameran kanssa.

Speechless ?

Kuva, jonka ? Nichole ♏ ? (@nichole2801) julkaisi

? #robandofotos #lascoloradas #yucatan #conunadlasfav ❤️

Kuva, jonka Jessica KH (@jessvkh) julkaisi

#Pink #Skyporn #VisitMéxico #LasColoradas

Kuva, jonka Jhonatan Gutiérrez (@jhonagtz) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat