Naapuri helvetistä – tätä kukaan ei haluaisi kokea itse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naapurisopu saattaa joutua koetukselle etenkin kovien äänien takia. Perinteisesti taajamissa hiljaisuus alkaa kello 22.00 ja päättyy aamulla seitsemän aikaan. Brittiläinen Ian Wheatcroft soitti kahden vuoden ajan kovaäänisesti eläinten ääntelyä naapurissa asuneen Jonesin perheen pihamaalle.

44-vuotias Ian Wheatcroft on joutunut oikeuteen häiriköimisen takia. Mies soitti naapureidensa kiusaksi apinoiden ja kanojen ääntelyä kovaäänisistä ja keskellä yötä. Eniten ääniä kuului kello 23.00 – 04.00 välillä. Helvetillinen naapuri oli myös asentanut herätyskelloja soimaan Jonesin perheen pihalle.

Lisäksi Wheatcroft oli asentanut valvontakameroita kuvaamaan naapureiden puutarhaa, levitellyt koiran ulosteita ja virtsaa pihalle ja ripustanut keskisormea näyttäneen kissan kuvan parvekkelleen. Oikeus päättää naapurin tuomiosta myöhemmin, Daily Mail uutisoi.