Hollywood-tähti esiintyi metroasemalla – kukaan ei tunnistanut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Joseph Gordon-Levitt on esiintynyt televisiomainoksissa kuusivuotiaasta lähtien. 35-vuotias mies tunnetaan merkittävien roolisuoritusten ansiosta muun muassa elokuvista 500 Days of Summer ja Inception.

Gordon-Levitt puki viime viikonloppuna siistin puvun päälle ja suuntasi matkansa Los Angelesin maanalaisen metron asemalle soittamaan rumpuja. Kyseessä on miehen Hit Record -tuotantoyhtiöön liittyvä tempaus, jossa muusikot ja taiteilijat voivat tuoda osaamisensa ihmisten arjen keskelle. Huvittavinta tempauksessa oli se, että ohikulkijat eivät ilmeisesti tunnistaneet huippunäyttelijää.

Joseph Gordon-Levitt on urallaan nähty myös muun muassa Mysterious Skin ja 50/50 -elokuvissa. Hänen ensimmäinen ohjauksensa oli elokuva Don Jon. Näyttelijä menetti hetkellisesti työkykynsä vuonna 2010 Dan-veljensä kuoleman myötä.