Mies kosketteli itseään junassa? Nainen raivostui videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä verkkoon julkaistaan videoita henkilöistä, jotka eivät malta olla koskettelematta itseään julkisilla paikoilla. Yleensä tällaiset henkilöt eivät jää huomaamatta, minkä vuoksi heitä saatetaankin nolaamismielessä ja opetuksen antamisen vuoksi kuvata videolle.

Nyt YouTubessa on julkaistu New Yorkin metrossa kuvattu video tilanteesta, jossa nainen on saanut vieraan miehen kiinni itsensä koskettelemisesta. Mies on ilmeisesti vilkuillut naista ja tyydyttänyt itseään reppu sylissä suojaamassa, mikä on saanut naisen raivon partaalle.

Nainen on alkanut kuvaamaan miestä ja huutamaan hänelle metrossa niin kovaan ääneen, että muutkin ovat huomanneet mitä tilanteessa tapahtuu. Mies katsoo häpeissään kovaan ääneen tiuskivaa naista, joka käskee miestä poistumaan seuraavalla pysäkillä. Mies tekee vähin äänin työtä käskettyä ja kävelee metron ovelle odottamaan.