Mies piinasi pizzerioita pilasoitoilla – oikeus tuomitsi ankarimman mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzaravintoloja Floridan Sebastianissa häiriköinyt mies on saanut ansionsa mukaan. Ravintoloille satojen dollareiden tappiot häirikkösoitoillaan ja varkauksillaan aiheuttanut mies on kielletty oikeuden edessä tilaamasta enää lainkaan pizzaa.

Viranomaiset alkoivat tutkimaan 49-vuotiaan miehen erikoisia rikoksia kesäkuussa. Mies soitti kolmen viikon ajan lähialueidensa pizzerioihin tilatakseen heiltä ruokaa. Mies kuitenkin antoi ravintoloille vääriä osoitteita, kieltäytyi maksamasta tilauksia ja toisinaan soitti pizzerioihin vain haukkuakseen heidän ruokiaan.

Eri puhelinnumeroita ja peitenimiä käyttänyt häirikkö aiheutti toimillaan ravintoiloille yhteensä 667 dollarin tappiot. Elokuun alussa pidätetty mies tuomittiin oikeudessa neljästä häirikkösoitosta ja kahdesta näpistyksestä. Tuomarin määräyksen mukaan mies ei saa enää soittaa yhteenkään pizzaravintolaan tai häiriköidä niiden toimia muilla tavoin. Muussa tapauksessa hän rikkoo ehdonlaistaan.