Mies piti perhettä panttivankina – äiti keksi nerokkaan avunpyynnön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan lähisuhde- ja perheväkivalta voidaan määritellä kansanterveysongelmaksi, joka koskettaa kaikkia yhteiskuntaluokkia, kulttuureja, ikäluokkia ja sukupuolia. Useimmiten perheväkivalta kohdistuu naisiin ja lapsiin.

Floridalainen Cheryl Treadway on yksi uhreista. Cherylin vihainen poikaystävänsä oli uhkaillut naista veitsellä, eikä laskenut häntä ulos talosta. Tilanteessa oli myös mukana naisen kolme lasta. Cheryl sai kuitenkin iskostettua miehen päähän, että lapset tarvitsivat ruokaa ja hänen olisi pakko tilata heille esimerkiksi pizzaa.

Mies suostui lopulta pyyntöön ja nainen käytti ruoan tilaamiseen tarkoitettua kännykän Pizza Hut -sovellusta. Tilauksen jälkeen mies takavarikoi Cherylin puhelimen uudestaan. Perheenäiti oli kuitenkin ehtinyt kirjoittaa tilauksen lisätietoihin, että pizzerian työntekijöiden tulisi soittaa poliiseille.

Tilauksen vastaanottanut työntekijä Candy Hamilton kertoo Little Things -sivustolle, että hän otti avunpyynnön tosissaan ja lähetti viranomaiset heti osoitteeseen. Poikaystävä pidätettiin 20 minuuttia kestäneen neuvottelun jälkeen ja Cherylin oivallus saattoi jopa pelastaa hänen perheensä hengen.