Räppäri Tyga vararikossa? Oikeudessa maksurästien takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaan Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner seurustelee räppäri Tygan kanssa. Valitettavasti julkisuuteen on paljastunut noloja yksityiskohtia riimitaiteilijan taloustilanteesta, sillä yhä useampi Tygan kanssa asioinut joutuu hakemaan saatavansa oikeusteitse.

TMZ uutisoi, että Tygan entinen vuokranantaja oli joutunut turvautumaan kuuluisan asianajotoimiston palveluihin saadakseen rästissä olleet maksut tililleen. Nyt samaan konstiin on turvautunut räppärin kuuluisa korumyyjä Jason of Beverly Hills, jolle Tygan kerrotaan olevan velkaa peräti 200.000 dollaria.

Kullasta ja kimalluksesta pitävä Tyga oli tilannut beverlyhillsiläiseltä korusepältä jo vuosia sitten näyttävän kaulakorun ja kellon. Kultaseppä ei kuitenkaan saanut maksua kalliista helyistä. Tyga joutuu jälleen kohtamaan oikeudessa Danny Abir ja Boriz Treyzon -nimiset asianajajat. Samat miehet voittivat vuokranantajan kanssa käydyssä oikeustaistelussa.