Hengenlähtö hyvin lähellä! Skeittari temppuili pilvenpiirtäjän reunalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää välillä todellisten hurjapäiden kuvaamia videoita, joissa he suorittavat pelottavia temppuja ja tasapainottelevat esimerkiksi korkeiden rakennusten tai kallioiden reunalla ilman turvatoimenpiteitä. Nyt eräs mies päätti kiivetä pilvenpiirtäjään ja uhmata henkeään rullalaudan päällä.

YouTube-videolla nähdään hurja tilanne, jonka katsominen saa kouraisemaan vatsan pohjalta jokaista heikompihermoista. Videolla mies seisoo Hong Kongissa olevan korkean pilvenpiirtäjän päällä kapealla rakennuskehikolla, jonka päälle hän asettaa rullalautansa tasapainottelua varten.

Mies laittaa rullalaudan kaiteen päälle poikittain niin, että miehen toinen jalka on rullalaudan ja kaiteen päällä ja toinen jalka tyhjän päällä rullalautaan nojaillen. Rakennuksen päältä pudotus on todella pitkä minkä vuoksi temppu näyttääkin hyvin kammottavalta.