Syksyn nousevin trendi – sähkönsiniset huulet tulevat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuteen liittyvien trendien saralla on nähty viime aikoina oikeaa väreillä ilottelua. Kirkkaita värejä on käytetty pitkään luomiväreissä ja jopa kulmakarvoissa, jotka on piirretty sateenkaaren väreillä. Nyt uusi villitys saa naiset maalaamaan huulensa värillä, joka ei ole huulissa kaikkein tavanomaisin.

Kesällä pinnalle noussutta kauneustrendiä seuratakseen naisen tulee maalata huulensa nyt sinisen sävyillä. Seksikkäin viikonlopputyyli saadaan aikaan tummalla silmämeikillä, tuuheilla irtoripsillä ja sähäkällä tummansinisellä huulipunalla.

Naisilla on nähty kesän aikana myös turkoosia huulipunaa, mutta ehdottomasti suosituimmaksi väriksi sinisen sävyistä on nousemassa tänä syksynä tumma sähkönsininen. Siniset huulet sopivat etenkin ruskeasilmäisille naisille, mutta myös sinisilmäiset voivat uskaltautua korostamaan silmiensä väriä huulipunan avulla. Osa loihtii tyylin myös metallinhohtoisilla sinisen sävyillä, jotka sopivat huulille samaten yllättävän hyvin.