Vartija takavarikoi BMX-pyörän – sitten alkoi melkoinen show!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa jaetulla videolla nähdään yllättävä tilanne, jossa vartija päätyy esittelemään taitojaan extreme-urheilun parissa työnsä ohella. Tilanne kuvattiin BMX-tapahtumassa Virossa.

Tilanne saa alkunsa, kun yksi pyöräilijöistä ajaa kielletyllä alueella vartijan kielloista huolimatta. Vartija takavarikoi nuoren miehen BMX-pyörän, mutta päätyykin ajamaan sillä itse.

Vartija esittelee hetken aikaa BMX-taitojaan rampilla. Tämän jälkeen hän vilkuttaa katsojille, ja heittää pyörän sivuun. Sääntöjä rikkonut ja nöyryytetyksi tullut BMX-pyörän omistaja kävelee hakemaan kulkuneuvoaan takaisin nolostuneen näköisenä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat