Avioero maksoi Johnny Deppille 7 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin avioerosta on tullut todella julkinen sen sotkuisuuden vuoksi. Heard on väittänyt oikeudessa ja julkisuudessa, että Depp on pahoinpidellyt häntä. Nyt pariskunta on viimein saanut sovittua riitaisen avioeronsa.

Amber Heard saa nyt avioerossa seitsemän miljoonan dollarin korvaukset Johnny Deppiltä. Lisäksi ex-vaimo lupasi luopua vaatimuksesta saada Johnny Deppille lähestymiskiellon. Asiakirjat avioeron sovinnosta jätettiin Los Angelesin tuomioistuimelle toissapäivänä.

Muutama päivä sitten TMZ-sivusto julkaisi Amber Heardin salakuvaaman videon, jolla päihtynyt Depp käyttäytyy todella holtittomasti. Videolla humalainen Depp riehuu keittiössä ja on selvästi jostain syystä vihainen vaimolleen. Depp purkaa kiukkunsa keittiön kalusteisiin paiskomalla ovia ja potkimalla kaappeja.