Bella riisui alastomaksi lehden kansikuvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bella ja Gigi Hadid ovat tämän hetken kuumin sisarpari mallimarkkinoilla. 19-vuotias Bella poseerasi Ranskan Vogue -lehdessä alasti paljastaen rinnan muotonsa koko maailmalle. Nainen julkaisi kuvasta sensuroidun version Instagramiin hashtagilla ”Freeingthenipple.

Isosiskonsa Gigin jalanjäljissä mallinuraa tekevä Bella Hadid on siskonsa tavoin menestystä ulkonäöllään niittävä kaunotar. Bella pääsi nyt Ranskan Voguen kanteen alastomana. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun neitokainen vilauttelee sulojaan, sillä kerroimme hänen hiljattain viihtyneen läpikuultavassa paidassa ruuhkaisella kadulla.

Bella Hadid pääsi äskettäin Models.comin 50 maailman parhaan mallin listalle. Hän on työskennellyt amerikkalaisen IMG Models -toimiston leivissä vuodesta 2014. Bella on entisen malli Yolanda Hadidin ja multimiljonääri Mohamed Hadidin tytär. Hän täyttää tänä vuonna 20 vuotta.