Britney Spears tekee paluun – kohutun floppikeikan jälkeen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spearsilla on pitkä historia MTV:n Video Music Awards -gaalassa. Tähti kohahdutti vuonna 2001 esiintymällä tapahtumassa vihreissä bikineissä pytonkäärmeen kanssa ja vuonna 2003 suutelemalla lavalla Madonnan ja Britney Spearsin kanssa.

Britney Spears tulee esiintymään VMA-gaalan lavalla myös tänä vuonna. Tähti nousee tapahtuman lavalle ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen, joten esiintymisestä on kohistu jo etukäteen. MTV julkisti tiedon tähden VMA-esiintymisestä Youtubessa julkaistun videon muodossa.

Britney Spears esiintyi MTV:n Video Music Awardseissa edellisen kerran vuonna 2007. Kyseistä esitystä pidettiin katastrofina, ja tähti kärsikin julkisesta romahduksesta sitä seuranneina kuukausina. Britney on kuitenkin tehnyt viime vuosina jälleen nousujohdanteista uraa, ja valmistautuu parhaillaan elokuun lopussa ilmestyvän Glory-albuminsa julkaisuun.