Cheekin elämäkerta kirjaksi: ”Saattaa sattuu ja hävettää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek nähdään ensi viikonloppuna Blockfestin lavalla. Tällä viikolla räppäri julkaisi uuden singlensä, ja nyt hän on paljastanut julkaisevansa lokakuussa myös elämäkertakirjan. JHT Musta lammas -niminen kirja ilmestyy kauppoihin 6. lokakuuta.

Cheek itse kertoo kirjan olevan avoin ja rehellinen paljastuskirja hänen elämästään.

– Mustalammas elämäkertakirjaa ollaan kirjotettu joka viikko yli puolentoista vuoden ajan. Oli varmaan mun uran rohkein liike lähtee paljastamaan kaikki, mutta se tuntu silti oikeelta tässä hetkessä. Stadikoiden jälkeen tuli tyhjä olo ja mietin, että onko mulla enää mitään annettavaa, Cheek kirjoittaa.

– Päätin, että jos vielä teen jotain, niin täytyy antaa kaikki mitä löytyy. Siksi kirjoitin elämänkerrallisen ja täysin avoimen Alpha Omega albumin. Seuraavaksi on vuorossa saagan toinen osa, brutaalin rehellinen elämäkerta kirjan muodossa. Kirjan julkaisu jännittää, koska vain harva tietää musta asioita, joita kirjassa tullaan kertomaan. Se on kauhistuttavaa, mutta myös vapauttavaa.

Lisäksi Cheek lainasi oman kappaleensa lyriikkaa.

– Saattaa sattuu ja hävettää / mut testamenttii on myöhästä arkussa väkertää.