Teinijulkkiksen synttäreiltä ei bikinikurveja puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhli viime viikon syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Tyga-poikaystävänsä kanssa. Lomakohteessa he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista.

Nyt loma on jo loppunut, mutta Kylie edelleen paparazzikuvissa, joita viime viikolta riittää vielä pitkälle tulevaisuuteen. Paparazzit ovat nimittäin olleet ahkeria, ja ikuistaneet miten runsaasti bikinikurveja Kylien synttäribileisiin mahtuikaan.

Kendall ja Kylie Jenner olivat ystävineen rannalla melkoinen näky, sillä kaunottaret eivät häpeileet poseerata kameralle seksikkäästi valkoisella rantahiekalla. Kylie kirjoitti aiemmin viettävänsä elämänsä parasta aikaa, ja että nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash